Legbordstelling advies nodig?+32 (0)9 330.01.77

Soorten legborden en opties

De legborden zijn verkrijgbaar in houten legborden ( spaanplaat ), pvc legborden, inox legborden, legbordroosters of als metalen legborden ( plaatstaal ). De legbordstelling kan perfect afgestemd worden op de soort te dragen goed en de bediening.

Een legbordstelling kan uitgebreid worden met extra opties zoals het verzwaren van staanders en liggers, het aanbrengen van gesloten zijwanden en achterwanden, verdeelschotten, datastrips, confectiestangen, bakken, deuren, extra legbladen, schuine legborden, verticale legborden voor het stapelen van langgoed, draadmanden, bandenrekken enz...

De legbordstelling is verkrijgbaar als verzinkte legbordstelling of afgewerkt met een hoogwaardige epoxy poedercoating. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. De onderzijde van de legborden worden ondersteund om doorhangen te vermijden.

Prijs legbordstelling vergelijken? Wat kost een magazijnrek met legborden? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende leveranciers.

Wenst u vrijblijvend advies?

Heeft u nood aan advies? Wenst u in contact te komen met professionals dewelke de beste oplossing voor uw magazijninrichting kennen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Door de aanvraag van een vrijblijvende offerte, komt u in contact met professionele leveranciers van doorrolstellingen.

Gratis offerte aanvragen

Optimaliseer uw magazijninrichting

Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een legbordrek in uw magazijn, koelruimte, loods, winkel, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods, kantoor, archiefruimte... Denk maar aan het stapelen van mappen, dozen, banden, platen, buizen, bouten, moeren, plastiek bakken, flessen, kleingoed, kledij, slangen, kabels, archiefdozen, archiefmappen, gipsplaten, houten platen, stalen platen, plastiek buizen, aluminium buizen, haspels, lagers, kunststofbakken zoals orderverzamelbakken, stapelbakken in Euro-afmetingen, nestbare distributiebakken tot bakken en trays voor automatische magazijnen, draadmanden, autobanden, vaten, aluminium blikken, schoendozen, hangmappen enz...