Legbordstelling advies nodig?+32 (0)9 330.01.77

Conventionele legbordrekken

Veel geplaatste magazijnrekken zijn de standaard legbordstellingen. Dit zijn gewone stapelrekken dewelke zonder bouten en moeren gemonteerd kunnen worden. Deze rekken zijn overal inzetbaar.

De legbordstelling is verkrijgbaar als enkelzijdige magazijnstelling en dubbelzijdige magazijstelling. De lengte, hoogte, diepte en het draagvermogen worden berekend op de totaalbelasting van de goederen. Voor de stockage van bijvoorbeeld bouten, moeren en kleingoed wordt veel een stelling met kunststofbakken gebruikt. De stellingbakken passen perfect op de legbordstelling en zijn voorzien van een pickopening.

Een derde populaire rek is het magazijnrek met schuine legborden, ideaal voor een vlotte en veilige orderpicking.

Prijs conventionele legbordstelling vergelijken? Wat kost een conventioneel magazijnrek met legborden? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende leveranciers.

Wenst u vrijblijvend advies?

Heeft u nood aan advies? Wenst u in contact te komen met professionals dewelke de beste oplossing voor uw magazijninrichting kennen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Door de aanvraag van een vrijblijvende offerte, komt u in contact met professionele leveranciers van doorrolstellingen.

Gratis offerte aanvragen

Optimaliseer uw magazijninrichting

Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een legbordrek in uw magazijn, koelruimte, loods, winkel, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods, kantoor, archiefruimte... Denk maar aan het stapelen van mappen, dozen, banden, platen, buizen, bouten, moeren, plastiek bakken, flessen, kleingoed, kledij, slangen, kabels, archiefdozen, archiefmappen, gipsplaten, houten platen, stalen platen, plastiek buizen, aluminium buizen, haspels, lagers, kunststofbakken zoals orderverzamelbakken, stapelbakken in Euro-afmetingen, nestbare distributiebakken tot bakken en trays voor automatische magazijnen, draadmanden, autobanden, vaten, aluminium blikken, schoendozen, hangmappen enz...