Legbordstelling advies nodig?+32 (0)9 330.01.77

Halfzware legbordrekken

Een half-zware magazijnstelling wordt gebruikt voor de opslag van iets zwaardere goederen. Ze zijn ideaal voor de opslag van half-zware volumineuze goederen, zowel in dozen als in bulk, zoals autobanden, kleine onderdelen in kunststof bakken enz...

Een half-zware stelling is een tussenvorm van een palletstelling en een legbordstelling. Dit rekkensysteem wordt toegepast voor de opslag van kleine tot middelgrote goederen die meestal handmatig worden geplaatst en handmatig worden uitgenomen.

De afwerking van deze rekken is meestal in een epoxy poeder coating en zijn voorzien van een RAL kleur. De staanders, liggers en dwarsdiagonalen zijn zwaarder dan de lichte legbordstelling.

Prijs halfzware legbordstelling vergelijken? Wat kost een halfzwaar magazijnrek met legborden? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende leveranciers.

Wenst u vrijblijvend advies?

Heeft u nood aan advies? Wenst u in contact te komen met professionals dewelke de beste oplossing voor uw magazijninrichting kennen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Door de aanvraag van een vrijblijvende offerte, komt u in contact met professionele leveranciers van doorrolstellingen.

Gratis offerte aanvragen

Optimaliseer uw magazijninrichting

Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een legbordrek in uw magazijn, koelruimte, loods, winkel, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods, kantoor, archiefruimte... Denk maar aan het stapelen van mappen, dozen, banden, platen, buizen, bouten, moeren, plastiek bakken, flessen, kleingoed, kledij, slangen, kabels, archiefdozen, archiefmappen, gipsplaten, houten platen, stalen platen, plastiek buizen, aluminium buizen, haspels, lagers, kunststofbakken zoals orderverzamelbakken, stapelbakken in Euro-afmetingen, nestbare distributiebakken tot bakken en trays voor automatische magazijnen, draadmanden, autobanden, vaten, aluminium blikken, schoendozen, hangmappen enz...