Legbordstelling advies nodig?+32 (0)9 330.01.77

Hoogbouw legbordrekken

Veel gebruikt zijn de hoogbouw legbordstellingen. Deze worden toegepast in hoogbouwmagazijnen. Om de ruimte ideaal te benutten, kan in een hoog magazijn een legbordstelling over verschillende verdiepingen geplaatst worden.

Dergelijke stellingen zijn zelfdragend en moeten op de juiste manier bediend worden, denk maar aan een order picker, lift of transportband.

Ook een mogelijkheid is het plaatsen van legbordstellingen op entresolvloeren of platforms in een hoge magazijnruimte. Er kan bij hoge stellingen, zonder entresolvloeren, gekozen worden voor speciale tussenvloeren dewelke geplaatst worden op de legbordrekken.De verschillende etages zijn via een trap of lift bereikbaar.

Etagebouw kan worden gerealiseerd in stapelbouw met overall-vloeren of met doorlopende staanders en tussen gemonteerde vloeren.

Prijs hoogbouw legbordstelling vergelijken? Wat kost een hoog magazijnrek met legborden? Vergelijk hier vrijblijvend de prijzen bij verschillende leveranciers.

Wenst u vrijblijvend advies?

Heeft u nood aan advies? Wenst u in contact te komen met professionals dewelke de beste oplossing voor uw magazijninrichting kennen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Door de aanvraag van een vrijblijvende offerte, komt u in contact met professionele leveranciers van doorrolstellingen.

Gratis offerte aanvragen

Optimaliseer uw magazijninrichting

Er is zeker en vast een oplossing voor de correcte plaatsing van een legbordrek in uw magazijn, koelruimte, loods, winkel, warehouse, opslagplaats / opslagruimte, hangar, werkplaats, depot of loods, kantoor, archiefruimte... Denk maar aan het stapelen van mappen, dozen, banden, platen, buizen, bouten, moeren, plastiek bakken, flessen, kleingoed, kledij, slangen, kabels, archiefdozen, archiefmappen, gipsplaten, houten platen, stalen platen, plastiek buizen, aluminium buizen, haspels, lagers, kunststofbakken zoals orderverzamelbakken, stapelbakken in Euro-afmetingen, nestbare distributiebakken tot bakken en trays voor automatische magazijnen, draadmanden, autobanden, vaten, aluminium blikken, schoendozen, hangmappen enz...